2D en 3D laser foto in glas

U wilt uw beste foto's en herinneringen tot hun recht laten komen? Een ingelijste foto opgehangen aan de muur of een opgeplakt foto in het fotoboek vind je te oudbollig en saai? Met 2D- en 3D-foto's in glas, breng je de meest dierbare foto's zeer elegant en stijlvol in beeld. Presenteer je favoriete foto in een stijlvol glazen blok of glazen hart of zet je snapshot om in een gedenkwaardige fotogeschenk.

Door onze innovatieve glas gravure laser-systemen, kan het innerlijke glas gemakkelijk voorzien worden jouw foto. We schieten het ontwerp van de foto in het glas zonder dat het glasoppervlak wordt beschadigd. Laat jouw foto's met behulp van onze technieken stralen in optische glans en je hebt echt iets speciaals en unieks.

Maak unieke fotocadeaus

Hoe kan je van een momentopname van de laatste vakantie een onvergetelijke cadeau maken? Zeker, een fotokalender is heel mooi, maar niet buitengewoon. Een mooie herinnering is het best te maken als een foto in glas. Een hoogwaardig cadeau, je onderwerp wordt gemakkelijk laser-geëtst in het glas en het schittert in volle pracht.

Onze speciale gravure technieken voor glas hebben niets meer te doen met de conventionele manier van foto's afdrukken en kan op zeer verschillende uitgevoerd worden. Daarom is de foto in een glas in de vorm die het beste bij u past te maken. Het glas is te krijgen in verschillende formaten en vormen. Wie graag een kleine en sierlijk iets wil, is het ook beschikbaar als glas hangertje. Zo is het glas te gebruiken aan een sleutelhanger of een hanger, bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerde ketting. Laat u inspireren door de talrijke ideeën over het onderwerp van foto in glas in onze verkooplocaties!

Glazen blokken van verschillende grootte

  • Platte foto's
  • Glazen hart
  • Hangertje