2D foto in glas

Aan elke foto hangt een verhaal, dat we dankzij de foto ons weer voor de geest kunnen halen en opnieuw kunnen beleven. Maar conventionele foto's vervagen door de jaren heen, buigen, kunnen scheuren of komen in de vergetelheid op de harde schijf. Als u op zoek bent naar een oplossing die langdurige glans geeft op uw kostbare herinneringen, is een 2D foto in glas de juiste keuze voor u. We slaan uw mooiste herinneringen met behulp van lasertechnologie op in fijn Viamant vlakglas, wat 100% UV bestendig is. Op die manier behoort het vervagen van foto's tot de verleden tijd en is door onze software en vitrographie de 2D foto zo levendig als de herinnering zelf.

Een bijzonder cadeau-idee: 2D foto in glas

Foto's zijn populaire cadeau-ideeën, omdat ze persoonlijk zijn en aangepast kunnen worden aan de smaak van de ontvanger. Maar juist vanwege de algemene populariteit, lijken ze vaak wat ongeïnspireerd. Maar je hoeft uw idee niet overboord gooien - een variatie van het origineel is meestal genoeg: schenk een 2D foto in glas. De laserfoto is gegarandeerd een eye-catcher op de cadeau tafel en later een aantrekkelijk accessoire in huis. Klassieke rechthoekige afmetingen van 180x130 mm en 130x90 mm of een romantisch glazen hart - Bij LOOXIS kunt de vorm van de glasfoto naar wens aanpassen. Bij het kiezen van een ontwerp zijn er geen grenzen, omdat elke foto verwerkt kan worden als een foto in het glas. Wilt u een foto in liggende of staande stand? Met of zonder achtergrond? Dat kan. De keuze is aan u.

Andere leuke ideeën voor uw 2D glas foto

Om uw geliefde of favoriete afbeelding altijd bij u te dragen kunt u ook een foto in een glashangertje met zilveren kettinkje of sleutelhanger laten maken. In het laatste geval is er nog de keuze deze te voorzien van een lampje.

Wanneer u uw laserfoto weg wilt geven, bieden we u de mogelijkheid aan, de foto verder te personaliseren door er gratis een persoonlijke tekst aan toe te voegen.