3D foto in glas

Uw favoriete foto kunt u nu op een bijzonder mooie en originele manier, levend en levendig laten maken in een 3D foto in glas. Door recente graveertechnieken kan LOOXIS je 2D foto omzetten naar een 3D effect in het glas. Zo wordt een eenvoudige foto een stijlvol hoogtepunt!

Voor de glasbeelden van LOOXIS geldt, u ontwerpt, wij voeren het uit. U geeft ons uw favoriete foto voor de glas afbeelding, en wij zetten het om in het glas. U kiest de vorm van het glas. Er zijn glazen blokken van verschillende groottes of kies een glazen hart voor bijzonder waardevolle beelden. 

Breng foto's als een 3D glas foto tot leven

U wilt uw foto omzetten in een 3D foto in glas? Bij LOOXIS weten we precies, hoe we dat goed moeten doen. Met meer dan 10 jaar ervaring en zelfontwikkelde software, kan een platte foto zo worden omgezet in een 3D ontwerp zoals het hoort in een driedimensionale realiteit en kan dit ontwerp uitgevoerd worden met onze innovatieve grafeertechniek. Met deze speciale vorm van lasergraferen kunnen uw foto's en afbeeldingen heel eenvoudig in bijvoorbeeld in een hoogwaardig Viamant glasblok gelaserd worden. De laser beschadigt bij het laseren het oppervlakte van het glas niet en daarom is dit het perfecte middel voor dit werk.

Of u nu kiest voor een portret met het gezicht van een geliefde, een menselijke groep van maximaal tien personen of dieren, wij zullen uw wensen in een 3D glasfoto omzetten. Zo worden de 3D gepersonaliseerde glazen foto's die zeer bijzondere blikvangers! Daarom is een 3D foto in glas een onvergetelijk foto cadeau voor vrienden, echtgenoten en ouders. Maak een glamoureuze en fancy indruk op uw dierbaren met een levende foto in glas.