Uw foto in glas; mooie momenten elegant in beeld

Foto's brengen emoties beter over als welk ander medium dan ook. Er hangen kostbare herinneringen aan; samen op avontuur, de laatste vakantie, het huwelijk, de verjaardag van de zoon of kleindochter en nog veel meer. In kleur worden deze momenten nog levendiger en beleeft u ze opnieuw. Precies daarom, en omdat we weten dat fotogeschenken iets speciaals zijn, kunt u bij LOOXIS uw mooiste foto's in glasbeeld verkrijgen. Vooral tegen heldere achtergronden, of als de zon op het glas valt, komen de prachtige kleuren van uw glasfoto's tot leven en geeft uw onderwerp nog meer expressiviteit en elegantie.

Een gekleurd glasbeeld van uw foto

Om een foto in een glasbeeld te transformeren is een speciale druktechniek nodig. Het geheim is snel uitgelegd. De truc is om het juiste glas en speciale inkt te gebruiken. Voor de vervaardiging van het glasbeeld drukken we de foto met speciale UV-bestendige inkt direct achter op het 19mm dikke Viamant glas. Om de schittering van de kleuren goed tot zijn recht komen, wordt uw foto afgedrukt met een witte achtergrond. Zo wordt ook uw foto een stralende herinnering voor op het bureau, dressoir of het nachtkastje. Beslis zelf waar uw foto in het glasbeeld het best tot zijn recht komt.

Uw leven - uw formaat

Het beeld achter Viamant glas ziet er niet alleen opvallend mooi uit, maar kan ook besteld worden in 5 verschillende maten:

  • 11,5 x 7,5 cm
  • 15 x 10 cm
  • 18 x 13 cm
  • 20 x 15 cm
  • 30 x 20 cm

Zo vindt u met zekerheid het meeste geschikte formaat voor uw appartement of dat van de ontvanger. De glasbeelden zijn zowel staand als liggend te krijgen. Met een bijpassende standaard * staat het glas niet alleen veilig, maar door de lichte kanteling ziet het er ook nog aantrekkelijker uit.

*standaard niet meegeleverd